Diet, träning, eller både och?

Vilket fungerar bäst egentligen? Jag tror dock på träning och en långsiktig hälsosammare kost. Men att bara leva på en diet och gå ner i vikt av det tror jag inte på långsiktigt, inte om man BARA äter en speciell diet, för slutar man med den, eller suktas av de goda kolhydraterna så trillar kilona lätt dit än en gång! Men tränar man under tiden man äter en diet och sen fortsätter träna konstant efter dieten så tror jag på en bra resultat! om man fortsätter att äta nyttigt självklart men att man någon gång ibland kan unna sig någe smaskens! :)

Det var min pojkväns mor som fick mig att börja fundera på detta idag då hon funderade på LCHF eller att sy ihop munnen. Att svälta sig själv är någe jag provat, och inge jag rekommenderar, då jag gick ner 10 kilo, men gick upp desto mer sen och hamnat där jag är nu!

Så dra ner på kolhydraterna, ät nyttigare så som frukt och vatten istället för godis och läsk och promenera mycket och träna gärna på gym så kan man förvänta sig ett långsiktigt resultat! Dock var jag upp till farmor och smaka på nybakta bullar idag! :o Men som sagt! Ibland får man unna sig något smaskens! :)


Annars var jag på gymmet idag med syster och körde 20 min crosstrainer och sen körde jag styrka med benen, vaderna och magen! Och som avslut tro jag och cyklade 10 min! Och på onsdag äre spinning! Woho!
Och nu har jag nyss ätit en god lunch som bestod av:
  • Korv (vanlig grillkorv)
  • Wok grönsaker
  • 1 grönsaksbuljong tärning
  • Makaroner
  • Räkor
  • Thai Sweet chili sauce
  • Och diverse kryddor så som svartpeppar, salt, paprikapulver och vitlökspulver

Denna rätten har min syster lärt mig, dock att jag la till räkorna efter min egen smak :) Men den är riktigt smaskens och wokgrönsakerna gjorde susen! :) Undrar du hur det blev tillagat så skriv en kommentar så förklarar jag hur man tillagar det! :) Smarrigt äre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0