Tranås!

Varit i tranås som sagt nu i helgen och träffat Elin, Anna och lilla Lilly :). Det blev mest poker hela kvällen igår och lite idag, fast idag var jag inte med ^^ Men sen har vi även spelat äggspelet, hellokitty lotto och memo och även abc-pussel. Vad gör man inte för att roa en 3åring! :) Hade jätte trevligt igår och det blev massa skärpkäk och en hel del skitsnack och MASSA skratt! :)
Sen idag har jag sätt alla de tre "blåljusen", alltså brandkår, ambulans och polis, dock inte på samma ställe! Ambulansen och brandbilen åkte jag förbi på vägen mellan Linghem och Söderköping, hade hänt någon olycka där, sen polisen åkte jag förbi typ precis innan jag kommit hem mellan lyttersta och Vingåker, tydligen fick jag höra hade de fått punka eller någe, för det stod en silvrig merca i diket ^^
Har även varit i Söderköping då som sagt, men jag åt inte glass ;) utan jag träffade Linus och vi såg på film och hade det bra :)
Sen väl hemma åkte jag förbi älsklingen! gud vad jag sakna han! Sen åkte jag hem, och väl där kom en katt springandes mot mig :) då blir man glad!
Har även insett att jag har fått en boende i min bil, en lite åttbent sak :p

Bjuder på en fin tigerbild :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0