Inre stress?

Kan det vara så att jag går runt med en inre stress? För igår skrev jag ett inlägg på Facebook som ett rop på hjälp, jag undrade varför jag tappade så mycket hår och vad det kan bero på, de folk kom fram till var att jag kunde ha en inre stress eller järnbrist, kanske jag har både och? För en vän till min undrade om jag är trött ofta, och ja. Jag är trött typ JÄMT även om jag sover bra och de timmar jag ska!
Sen började jag fundera på vad det är som kan påverka min stress, en stor anledning är nog att jag är arbetslös, och ihop med det har jag brist på pengar känns det som. Planerar en hel del och funderar konstant på olika saker om mitt liv och hur jag ska göra med det. Även så har jag ju gått upp 4kilo igen.. och jag känner att jag har ingen ork till att träna, kan det bero på stressen med? sen vet jag ju att det är självförvållat med... men iaf!

Så i helgen ska jag åka ner och vara med mina tjejor i Tranås och bara ha det mys och ta det lugnt! :) Och helgen efter bär det iväg till Karlstad och bästa Emmelie :)

Tranås Karlstad

Någonting säger mig att jag kommer behöva träffa dessa brudar och bara ta det lugnt och umgås med dem! :)♥

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är du värd tjejen.

Njut av dessa helger och kör försiktigt.

För du är värdefull tösen min <3 .

Kramiz Mamma

2012-05-31 @ 11:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0