Inre stress?

Kan det vara så att jag går runt med en inre stress? För igår skrev jag ett inlägg på Facebook som ett rop på hjälp, jag undrade varför jag tappade så mycket hår och vad det kan bero på, de folk kom fram till var att jag kunde ha en inre stress eller järnbrist, kanske jag har både och? För en vän till min undrade om jag är trött ofta, och ja. Jag är trött typ JÄMT även om jag sover bra och de timmar jag ska!
Sen började jag fundera på vad det är som kan påverka min stress, en stor anledning är nog att jag är arbetslös, och ihop med det har jag brist på pengar känns det som. Planerar en hel del och funderar konstant på olika saker om mitt liv och hur jag ska göra med det. Även så har jag ju gått upp 4kilo igen.. och jag känner att jag har ingen ork till att träna, kan det bero på stressen med? sen vet jag ju att det är självförvållat med... men iaf!

Så i helgen ska jag åka ner och vara med mina tjejor i Tranås och bara ha det mys och ta det lugnt! :) Och helgen efter bär det iväg till Karlstad och bästa Emmelie :)

Tranås Karlstad

Någonting säger mig att jag kommer behöva träffa dessa brudar och bara ta det lugnt och umgås med dem! :)♥

vad händer?!

Vad håller jag på med?! Har gått upp de 4 kilona som jag gick ner efter jul.. Har antagligen en inre stress pga arbetslösheten och pengabristen..

får hoppas att en av de största sakerna i mitt liv kommer ändra på allt så jag kommer att må mycket bättre!

men måste verkligen börja:
  • städa oftare och hålla rent
  • Träna regelbundet!!
  • Dra ner på godis o sånt, fast inte sluta helt.
  • Sova bättre!

punkt..


Äre bara jag som har dålig humor? :P







söka jobb....

.... är fan bland det svåraste jag gett mig in på känns det som! Kan inte någon snäll liten glad filur bara hoppa fram och ge mig ett jobb? :D Idag har jag ringt ner till en på humlan igen, men det är typ samma svar som innan, att jag inte har rätt utbildning, NE jag VET de?! Men vad fan det är ju fler som inte har de heller som jobbar där?! -.-'
Sen ska jag snart gå till ICA och köpa frimärken och skicka iväg ett brev till Grizzly i Norrköping och hoppas på någe svar därifrån! :) ringde de dessutom förut! Sen har jag även sökt två jobb via uniflex och ska fortsätta imorn!
men är så jävla depp på att inte ha jobb och pengar! Det är så jävla tråkigt!

Puss på er alla raringar! ♥


GYM!

Så längesen jag var på gymmet! Så igår blev det så! :) Körde ben, och känns att jag blivit MYCKET svagare i benen sen senast jag gick på gym, för typ ett år sen :o då tog jag typ runt 90kg i benpressen, och nu tog jag bara 45kg typ, fast jag har ju dock varit sjuk i 3 veckor med, eller ah iaf haft virus i kroppen, och det kan ju ha försvagat mig med eller någe, vet inte faktiskt :o

Så jävla skönt med att kunna bada i sjön nu! :D Ville bara säga de ;)

Fett sugit humör...

Skriver ett blogginlägg trots att mitt humör är nere på botten. Trött på att bli hackad på.. och påpekningar hit och dit.
Men aja, idag har jag iaf inte gjort så mycket förutom att ha grillat hemma hos mor och Lars, bror, morfar och älskling var där. Vi satte upp poolen, så snart ska det väl gå att svalka sig i den :), fast jag skulle fortfarande hellre vilja ha en studsmatta! :o -.-

Igår var jag och älskling till Örebro och shoppade med älskling! Köpte en ny klänning, jeansshorts, klöspelare till Nicke, data spel - Angry birds :3, och mors dags present till mamma, som hon för övrigt fick idag, hon blev så glad så :)


Nya klänningen :)

Katt med klös :) och ja suddig bild!

Min outfit igår :)


Spinning is the shit!

Var och tränade spinning mellan 18 och 19 på VTC (Vingåkers Tränings Center), det var skönt, men jag fick ta det lite lugnare än alla andra för jag kände flera gånger att uppstötningarna var på G och det är inte mysigt med såna! :-x
Men det är nog ett tecken på att jag ska ta det lite lugnt nu med ca 2-3 veckors sjukdom/virus i kroppen. Så blir ett träningspass imorn, om jag inte går ut och går en låååång promenad med Aldo på eftermiddagen :) låter som en bra idé det med :D!

Jag är en mästare!

Som rubriken lyder! jag är en mästare! :D På att skita ner :o -.-!
Ena dagen är det fint och ny städat och nästa ser det ut såhär:



Hm, ska bli intressant att se om jag kan sova i min egen säng i natt :o får fixa till den lite ;)
Så vill du ha ett stökigt rum äre bara att höra av sig så kommer jag förbi :D! hihi!

Promenix med Aldo! :)

Han var så himla duktig under hela promenixen! :) Så jävla fin är han gubben Aldo :D!

 

jag och Aldo :D

 

En vovvepuss tackar jag ju inte nej till :) Men man gör så fina grimaser när man får en stor slemmig tunga i ansiktet och näsan -.- :D

 

Man måste ju vara lite ego ;)


Hund, matte & spinning!

Det är det min dag kommer bestå av! Ska plugga matte och mellan 13 och 17 är det nationellt prov i det! omg! O.o' Men först så ska jag gå ut med kungspudeln Aldo, vi ska ta en liten kisse runda runt 10.30 :), sen ikväll kl 18 är det spinning, och jag hoppas innerligt att jag hinner dit efter matten! Hoppas man får gå tidigare om man är klar! :o Annars blire tajt för mig!

Dagen började med att min älskling fick migrän och blev hemma idag, ont i skallen och att kräkas är ingen höjdare.. :/ Så min snälla mor kom förbi med alvedon och så hade vi lite dunder piller som han skulle  ta tsm med alvedonen, men när jag fått pillrena av min mor låg han och sov så utan att väcka han så la jag en macka, pillrena och en lapp på en tallrik på min plats i sängen som han förhoppningsvis ser när han vaknar :)

Och nu ska jag inte göra så mycket! Ska väl plugga lite innan jag cyklar till Aldo, men man fastnar så lätt på fejjan! :o


Killing us softly!

Tycker att alla borde se detta klippet, tjejer som killar, men dock framför allt tjejer! Det är hemskt att vi framställs som objekt och hur detta påverkar oss i vår vardag! Klippet är ca 30min, men ta dig tid och se det, lovar att det är så värt det! :)


Nytt! :)

Nu har jag bytt blogg/bloggnamn skönt de! var så himla trött på att heta fiiseen, känns som om det var ett rätt så oseriöst namn faktiskt!

RSS 2.0